Bambi Yatak Baza Başlık İndirim Kataloğu (2021 Temmuz-Ağustos)

Bambi Yatak'ın Temmuz-Ağustos 2021 indirim kataloğu yayınlandı. Katalog ile Bambi'nin geleneksel yatak değiştirme kampanyası başladı. İşte Bambi Yatak 2021 Temmuz-Ağustos indirim kataloğu..

Bambi Yatak'ın Temmuz-Ağustos 2021 İndirim Kataloğu yayınlandı. Hangi yataklarda indirim var? Bazalarda kampanya var mı? Detaylar yatakfiyati.com'da!

'ın merakla beklenen gelenekselleşen yatak değiştirme kampanyası başladı. 1 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanan indirim kataloğu ile duyurulan kampanya 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek. Bambi Yatak Temmuz-Ağustos 2021 nda, baza, başlık, komodin ve aksesuarlarda da yüzde 35'e varan indirim fırsatları sizleri bekliyor.



Bambi Yatak Değiştirme Kampanyası Kataloğu

Bambi Yatak Temmuz-Ağustos 2021 İndirim Kataloğu, yatak değiştirme kampanyası ile duyuruldu. Evdeki eski yatağını atacak yer bulamayanlar için büyük kolaylık sunan yatak değiştirme kampanyası kapsamında eski yatağınız 2.200 TL'ye varan fiyatlarla geri alınıyor. Bambi Yatak, baza, başlık, komodin ve aksesuarlarda da yüzde 35'e varan indirim kampanyası başlattı. Üstelik tüm ürünler peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla satılıyor. Türkiye'nin ndan biri olan Bambi'nin Yatak Baza Başlık 2021 Temmuz-Ağustos İndirim Kataloğu'nu aşağıda inceleyebilirsiniz.


Bambi Yatak Aktüel Kataloğu İçindekiler

Bambi Yatak Temmuz-Ağustos 2021 Aktüel Kataloğu, toplam 116 sayfadır. Bambi Yatak broşüründeki ürünleri aşağıdaki sayfa numaralarına göre inceleyebilirsiniz.

  • Sayfa 04-83: Bambi Yatak Modelleri Fiyat Listesi
  • Sayfa 86-93: Bambi Baza Modelleri Fiyat Listesi
  • Sayfa 94-101: Bambi Başlık Modelleri Fiyat Listesi
  • Sayfa 102-105: Bambi Yatak Baza Seti Fiyat Listesi
  • Sayfa 106-109: Bambi Komodin Modelleri Fiyat Listesi
  • Sayfa 110: Bambi Josephine Modelleri Fiyat Listesi
  • Sayfa 111: Bambi Puf Modelleri Fiyat Listesi

En Yakın Bambi Yatak Mağazası Nerede?

Bambi yatak, baza, başlık ve aksesuarları yakından incelemek, hakkında detaylı bilgi almak ve uzman satış temsilcisinden vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Bambi Yatak Mağazası'na gidebilirsiniz. Bambi Yatak Bayileri'ne ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Aktüel katalog ve kampanya bilgileri, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Aktüel katalog, ürün fotoğrafları ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar