Yataş Yatak Baza Başlık İndirim Kataloğu (2021 Temmuz-Ağustos)

Yataş Bedding'in Temmuz-Ağustos 2021 indirim kataloğu yayınlandı. Katalog ile Yataş'ın geleneksel yatak değiştirme kampanyası başladı. İşte Yataş Bedding 2021 Temmuz-Ağustos indirim kataloğu..

Yataş Bedding'in Temmuz-Ağustos 2021 İndirim Kataloğu yayınlandı. Hangi yataklarda indirim var? Bazalarda kampanya var mı? Detaylar yatakfiyati.com'da!

'ın merakla beklenen Geleneksel Yatak Değiştirme Kampanyası başladı. 1 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanan aktüel kataloğu ile duyurulan kampanya, 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek. Yataş Bedding Temmuz-Ağustos 2021 nda, yatak, baza ve başlıklar da yüzde 40'a varan indirim fırsatları sizleri bekliyor.



Yataş Geleneksel Değiştirme Kampanyası Kataloğu

Yataş Bedding Temmuz-Ağustos 2021 İndirim Kataloğu, yatak değiştirme kampanyası ile duyuruldu. Evdeki eski yatağını değiştirmek isteyen ancak atacak yer bulamayanlar için büyük kolaylık sunan Yataş eski yatağını getir kampanyası ile yatak ve bazalarda yüzde 40'a varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik tüm ürünler peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla satılıyor. Türkiye'nin ndan biri olan Yataş Bedding Yatak Baza Başlık 2021 Temmuz-Ağustos İndirim Kataloğu'nu aşağıda inceleyebilirsiniz.


Yataş Bedding Aktüel Kataloğu İçindekiler

Yataş Bedding Temmuz-Ağustos 2021 Aktüel Kataloğu, toplam 64 sayfadır. Yataş Bedding broşüründeki ürünleri aşağıdaki sayfa numaralarına göre inceleyebilirsiniz.

  • Sayfa 04-31: Yataş Yatak Modelleri Fiyat Listesi
  • Sayfa 32-47: Yataş Baza Modelleri Fiyat Listesi
  • Sayfa 48-49: Yataş Move Up Hareketli Baza Fiyat Listesi
  • Sayfa 50-51: Yataş Flexbed Katlanır Somya Fiyat Listesi
  • Sayfa 52-57: Yataş Başlık Modelleri Fiyat Listesi
  • Sayfa 58-62: Yataş Mini Bebek Yatağı Fiyat Listesi
  • Sayfa 63: Yataş Topper (Yatak Pedi) Fiyat Listesi

En Yakın Yataş Bedding Mağazası Nerede?

Yataş Bedding yatak, baza, başlık, ev tekstili ve uyku aksesuarlarını yakından incelemek, hakkında detaylı bilgi almak ve uzman satış temsilcisinden vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Yataş Bedding Mağazası'na gidebilirsiniz. Yataş Bedding Bayileri'ne ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Aktüel katalog ve kampanya bilgileri, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Aktüel katalog, ürün fotoğrafları ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar