Yataş Bedding Efsane Uyku Günleri Başladı

Türkiye'nin en iyi yatak markalarından biri olan Yataş Bedding'in Efsane Uyku Günleri indirim kampanyası başladı. Yataş'ın Efsane Cuma kampanyası kapsamında hangi ürünlerde, ne kadar indirim var? Kampanya ne zaman sona eriyor? Yataş Bedding Efsane Uyku Günleri kampanyası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sizler için derledik.

Yataş Bedding Efsane Uyku Günleri kampanyası başladı. Hangi yataklarda indirim var? Kampanya katılım koşulları neler? Detaylar yatakfiyati.com'da!

'in Efsane Uyku Günleri Kampanyası başladı. 22 Kasım tarihinde başlatılan kampanya, 26 Kasım'da sona erecek. Kampanya kapsamında yatak, yastık, alez gibi ev tekstili ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim var. Ayrıca seçili ürünlerde sepette yüzde 40'a varan ek indirim fırsatları sunuluyor. Efsane Cuma İndirimleri kapsamında omurga dostu yatak ve uyku ürünlerini yüzde 50'ye varan indirim fırsatıyla ve kredi kartına taksit seçenekleriyle alabilirsiniz.



Yataş'ın Efsane İndirimlerinde Neler Var?

Yataş Bedding Efsane Uyku Günleri indirimleri kampanyasında tek kişilik ve çift kişilik yatak modellerinin yanı sıra yastık, yorgan, alez, nevresim ve diğer uyku aksesuarlarında yüzde 50'ye varan indirimlerle uyku konforunuzu artırabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden yapılacak alışverişlerde özel indirimler sizleri bekliyor. Yataş'ın Efsane Cuma İndirimleri kapsamında öne çıkan bazı ürünler aşağıdaki gibidir:

  • Vesta DHT Yaylı Seri Yatak'ta %55 indirim fırsatı
  • Penza Z Pocket Yaylı Seri Yatak'ta %58 indirim fırsatı
  • Dream Box Roll Pack Yatak'ta %61 indirim fırsatı
  • Rina DHT Yaylı Seri Yatak'ta %55 indirim fırsatı
  • Visco Optimum Support Yaysız Roll Pack Yatak'ta %78 indirim fırsatı
  • Ninni Yıkanabilir Kılıflı Bebek Yatağı'nda %40 indirim fırsatı
  • Yataş beyaz ev tekstili ürünlerinde %50 indirime ek %40'a varan indirim fırsatı
  • Yataş renkli ev tekstili ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatı
sizleri bekliyor. Üstelik online alışverişe özel 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.

Yataş Bedding Taksit Yapıyor Mu?

Yataş Efsane Uyku Günleri İndirim Kampanyası kapsamında yapılacak olan alışverişlerde Garanti Bankası Bonus Kart sahiplerine peşin fiyatına 4'e varan taksit imkanı sunuluyor. Diğer banka kredi kartıların taksit seçenekleri için Yataş satış noktalarından bilgi alabilirsiniz.

Yataş Bedding Efsane Uyku Günleri, uyku konforunu artırmak için büyük indirim fırsatları sunuyor. Efsane Uyku Günleri'ne özel çift kişilik Handy Yastık ve Yorgan Seti ₺149,90 TL! İşte Yataş Bedding'in Efsane Uyku Günleri kapsamında tanıttığı Handy Yastık ve Yorgan Seti' reklam filmi..

Yılda bir kere yapılan Efsane Cuma İndirimleri fırsatlarını kaçırmamanızı öneririz.

En Yakın Yataş Bedding Satış Noktası Nerede?

Yataş yatak değişim sı hakkında detaylı bilgi almak, yatak, baza, başlık ve aksesuarları yakından incelemek ve uzman satış temsilcisi ile vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Yataş Bedding Mağazası'na gidebilirsiniz. Yataş Bedding Satış Noktaları'na ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Kampanya bilgileri, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Tanıtım videosu, aktüel katalog ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar