Yatsan Yatak Fiyatları ve Modelleri 2023

Türkiye'nin en iyi yatak markalarından biri olan Yatsan yatakların fiyatı ne kadar? Yatsan'ın tek kişilik yatak modellerini ve çift kişilik yatak modellerini, özelliklerini ve güncel yatak fiyatlarını, kullanıcı yorumlarını sizler için bir araya topladık. İşte Yatsan yatak modelleri ve fiyatları 2023 listesi..

Yatsan yatak fiyatları ne kadar? Yatsan yataklarda kampanya var mı? Detaylar yatakfiyati.com'da!

Türkiye'nin ndan biri olan , yatak sektöründeki yarım asırlık tecrübesi, yenilikçi çizgisi, uluslararası işbirlikleri ve modern üretimiyle 2023 yılında yatak modellerini geliştirerek uyku konforunu ve kalitesini artırmaya devam ediyor. Hem tek kişilik yatak, hem de çift kişilik yatak arayanlar için bonel yaylı, paket yaylı, visco, latex gibi birbirinden farklı konfor özelliklerine sahip omurga sistemine tam destek sağlayan ortopedik yatak modelleri sunan Yatsan Yatak, dönemsel olarak düzenlediği ile her vücut tipine uygun konforlu bir uyku ortamı sunuyor. Siz de dünyanın en prestijli otellerinin tercih ettiği Yatsan yataklarından birinde 5 yıldızlı otel konforunda kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamak istiyorsanız, yazımızı okumaya devam edin.


Türkiye'de ve Avrupa'da yatak sektörünün lider firmalarından biri olan , 1974'te başlayan serüveni bugün bir dünya markası olarak devam ediyor. Türkiye'de yatak sektörünün ihracat şampiyonlarından olan Yatsan, dünyada 50 ülkede milyonlarca kişinin tercihi oldu. Özellikle Hilton, Maxx Royal, Mardan Palace, Swissotel gibi dünyanın en prestijli otellerinin tercih ettiği Yatsan, Tempur, Sealy ve Stearn & Foster gibi dünya yatak sektörünün lider markalarının Türkiye’de exclusive distribütörü, Serta ve King Koil gibi köklü dünya markalarının Avrupa ve Asya’da 10’dan fazla ülkede üreticisi ve dağıtıcısı olarak da öne çıkmaktadır.

Ayrıca bakınız:

İzmir Torbalı'da 60 bin metrekare alanda üretim yapan Yatsan'ın Türkiye'de 100'e yakın satış noktası bulunuyor. Gücünü AR-GE çalışmaları, maharetli ustaları ve dünyanın en iyi yatak markaları ile yaptığı işbirliklerinden alan Yatsan, mükemmel uyku ihtiyacınız için yenilikçi tasarımlar sunuyor. Yatsan yatak modelleri, güncel yatak fiyatları, kullanıcı yorumları ve teknik özellikleri ile ilgili bilmek istediklerinizi sizler için derledik.

Yatsan Yatak Modelleri ve Fiyatları 2023 Güncel Liste

Visco, lateks ve yaylı yatak kategorilerinde farklı konfor ve sertlik özelliklerine sahip 40'tan fazla yatak üreten Yatsan, kendi markası ile 10'dan fazla yatak modeline sahiptir. Özellikle visco ve lateks yatakları ile öne çıkan Yatsan'ın en iyi yatak modellerini sizler için inceledik. Yatak modellerine geçmeden önce güncel na göz atmanızı tavsiye ederiz. İşte , yorumları ve ..

Yatsan Chloe Lateks Sporcu Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan'ın sporcular için özel tasarladığı Chloe Lateks Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Chloe Lateks Sporcu Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Yatsan'ın amatör ve profesyonel olarak spor yapanlar, aktif bir yaşam sürenler için özel geliştirdiği Yatsan Chloe Lateks Sporcu Yatak, uyku sırasında kasların gelişimine yardımcı olur.

Yatsan Chloe Lateks Sporcu Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Lateks Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (7/10)
Kullanım : Tek Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : Laktik Asit Azaltıcı Fermuarlı Çıkarılabilir Kılıf
Sünger : Lateks, Visco, HR ve Destek Süngeri
Yatak Yüksekliği : 24 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 2 Yıl Garanti (5 Yıla Yükseltilebilir)
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik -
Çift Kişilik 140x200, 150x200, 160x200

Yatsan AR-GE merkezinin aktif bir yaşam süren, amatör ya da profesyonel olarak spor yapan kişiler için özel olarak geliştirdiği Chloe Lateks Sporcu Yatağı, spor sonrası kaslarda oluşan deformasyonun iyileşmesine yardımcı olmak için tasarlanmış. Gelişmiş yatak teknolojileri ile üretilen Yatsan Chloe Lateks Sporcu Yatağı, gece uykusunda gerçekleşmesi gereken vücudun ihtiyaç duyduğu yenilenmeyi destekler, spor sonrası oluşan yorgunluk sebebiyle kaslarda oluşan istemsiz hareketlere yanıt vererek size vücut eğrinize uygun destek sağlayarak, ağrısız, kesintisiz ve sağlıklı bir uyku ortamı sunar.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın lateks yataklar kategorisinde yer alan Chloe Sporcu Yatak'ın içinde lateks, visco, HR ve ForEverSupport gibi sünger katmanları yer almaktadır. Yatsan Chloe Yatak, ergonomik tasarımıyla yan, sırtüstü, yüzüstü ve diğer uyku pozisyonlarında yatış şekliniz ne olursa olsun size uyum sağlar, ideal vücut desteği vererek, kestintisiz ve ağrısız bir uyku deneyimi yaşatır. Çıkartılabilir laktik asit önleyici fermuarlı kılıfı ile uyku hijyeninden ödün vermenyenler için de idealdir. Chloe Sporcu Yatağı, roll pack yapılarak kutuda size teslim edilir. Tek hamlede paketi açıp 2 saat içinde yatağınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Tam ortopedik yapıya sahip Yatsan Chloe Lateks Yatak'ı aktif bir yaşam stiline sahip, amatör ya da profesyonel olarak sporla uğraşan, uyku hijyeninden ödün vermeyen 7'den 70'e herkes tercih edebilir. Yatsan Chloe Lateks nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Chloe Lateks Sporcu Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Chloe Lateks Çift Kişilik Yatak 140x200 cm 10.540,00 TL 4.928,00 TL
Yatsan Chloe Lateks Çift Kişilik Yatak 150x200 cm 11.110,00 TL 5.198,00 TL
Yatsan Chloe Lateks Çift Kişilik Yatak 160x200 cm 11.640,00 TL 5.445,00 TL

Yatsan New Breeze Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan New Breeze Lateks Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan New Breeze Lateks Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Konforunu doğal lateks katmanından alan Yatsan New Breeze Yatak, çift taraflı kullanım özelliği sayesinde yazlık kışlık ayrımı olmadan her mevsim aynı uyku konforunu sunar.

Yatsan New Breeze Lateks Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Lateks Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (5/10)
Kullanım : Çift Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : Fermuarlı Çıkarılabilir Kılıf
Sünger : Lateks Sünger
Yatak Yüksekliği : 21 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 5 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 80x200, 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x190, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200

Yatsan New Breeze Yatak, vücut basıncını doğal olarak dengelemek ve ortopedik omurga desteği sağlamak için tasarlandı. Yatsan Breeze Yatak, insan bedenine en kolay uyum sağlayan sünger katmanlarından biri olan lateks sayesinde, gece boyunca bedeninizin hareketlerine uyum gösterir, ideal uyku konforu sunar, güne enerjik ve dinlenmiş olarak uyanmanızı sağlar. Amazon ormanlarında yetişen kauçuk ağaçlarının özünden elde edilen lateks, uzun ömürlü, yumuşak, elastik ve doğaldır. Doğal yaylanma hissi ile omurganızı desteklerken, gözenekli yapısı sayesinde maksimum hava dolaşımı sağlayarak teri tahliye eder, sıcaklığı dengeler.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın lateks yataklar kategorisinde yer alan New Breeze Yatak'ın bir diğer önemli özelliği de çıkarılabilir fermuarlı kılıfa sahip olmasıdır. Yatsan Breeze Yatak kılıfını yılda 4 kez kuru temizlemeye verebilirsiniz. Ayrıca Yatsan Breeze Yatak, çift taraflı kullanım için uygundur. Lateks doğal yapısı sayesinde antialerjiktir. Yatsan Breeze Lateks Yatak, özellikle uyku konforundan, doğallıktan ve hijyenden ödün vermem diyenler için idealdir. Tam ortopedik yapıya sahip Yatsan New Breeze Lateks Yatak'ı 7'den 70'e herkes tercih edebilir. Yatsan New Breeze Lateks nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan New Breeze Lateks Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan New Breeze Lateks Tek Kişilik Yatak 80x200 cm - TL 7.960,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Tek Kişilik Yatak 90x190 cm - TL 8.260,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Tek Kişilik Yatak 90x200 cm - TL 8.480,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Tek Kişilik Yatak 100x200 cm - TL 9.020,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Tek Kişilik Yatak 120x200 cm - TL 10.100,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Çift Kişilik Yatak 140x190 cm - TL 11.320,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Çift Kişilik Yatak 140x200 cm - TL 11.560,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Çift Kişilik Yatak 150x200 cm - TL 12.170,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Çift Kişilik Yatak 160x200 cm - TL 12.510,00 TL
Yatsan New Breeze Lateks Çift Kişilik Yatak 180x200 cm - TL 13.820,00 TL

Yatsan Blau Visco Anti Stres Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan Blau Visco Anti Stres Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Blau Visco Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Yatsan Blau Original Visco Anti Stres Yatak, günün çoğu zamanı ofiste masa başında çalışarak geçirmek zorunda olanlar için özel tasarlandı.

Yatsan Blau Visco Anti Stres Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Visco Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (7/10)
Kullanım : Tek Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : Stres Azaltmaya Yardımcı Kumaş
Sünger : Visko Sünger, ForEverSupport Destek Süngeri
Yatak Yüksekliği : 25 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 2 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x200, 120x200
Çift Kişilik 140x200, 150x200, 160x200, 180x200

Yatsan Blau Visco Anti Stres Yatak, dinlendirici bir uykuya hasret olanlar için tasarlandı. Özellikle gün içinde masa başında oturarak çalışan kişilerde yanlış duruş sebebiyle boyun ve omuz bölgesinde gerginlik ve baskı meydana gelir. Yatsan, omuz ve boyun bölgesinde oluşan ekstra gerginliği azaltmak için Postureperfection teknolojisi ile Blau Visco Anti Stres Yatak'ı geliştirdi. Özellikle bel ve sırt bölgelerinde ağrılar yaşayan bu sebeple kesintisiz bir uyku çekemeyenler için ideal olan Yatsan Blau Visco Anti Stres Yatak, açık hücreli visko jel sünger katmanı ile ferah ve konforlu bir uyku deneyimi sunuyor.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın visko yataklar kategorisinde yer alan Blau Visco Yatak'ın bir diğer önemli özelliği de stres azaltan özel kumaşa sahip olmasıdır. Eğer yoğun ve stresli bir işiniz varsa, günün buyük çoğunluğunda masa başında çalışıyorsanız, bel ve sırt bölgelerinde ağrılar yaşıyorsanız ve uyku sürecinde dinlenemediğinizi hissediyorsanız Yatsan Blau Original Visco Jel Yatak sizin için ideal bir tercih olabilir. Tam ortopedik yapıya sahip Yatsan Blau Visco Anti Stres Yatak'ı 7'den 70'e herkes tercih edebilir. Yatsan Blau Visco Anti Stres nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Blau Visco Anti Stres Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Blau Visco Anti Stres Tek Kişilik Yatak 90x200 cm 8.470,00 TL 4.680,00 TL
Yatsan Blau Visco Anti Stres Tek Kişilik Yatak 120x200 cm 9.240,00 TL 5.109,00 TL
Yatsan Blau Visco Anti Stres Çift Kişilik Yatak 150x200 cm 10.180,00 TL 5.629,00 TL
Yatsan Blau Visco Anti Stres Çift Kişilik Yatak 160x200 cm 10.400,00 TL 5.746,00 TL
Yatsan Blau Visco Anti Stres Çift Kişilik Yatak 180x200 cm 10.960,00 TL 6.058,00 TL

Yatsan Therapist Visco Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan Therapist Visco Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Therapist Visco Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Yatsan Therapist Visco Yatak, 5 Zone Pocket Yay Sistemi ile vücudunuzun her noktasına ihtiyacı kadar destek sağlar, kan dolaşımını dengeleyerek kesintisiz bir uyku deneyimi sunar.

Yatsan Therapist Visco Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Paket Yaylı Visco Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (5/10)
Kullanım : Çift Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : Hijyen Cool Kumaş
Sünger : Visko Sünger
Yatak Yüksekliği : 30 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 5 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x190, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200, 200x200

Yatsan Therapist Visco Yatak, yaz-kış en rahat yatak seçeneklerinden biri. 5 Zone Paket Yay Sistemi ile bedeninizin farklı noktalarına ihtiyacı kadar destek sağlayan Yatsan Therapist Yatak, vücut ısısı ve ağırlığına duyarlı visco sünger katmanı ile bedeninizi yatay konudma en ideal biçimde destekler. Kan akışını dengeleyerek kesintisiz ve derin bir uyku deneyimi sunar. Yatsan Therapist Yatak, bedeninizin kendini gece uykusu sırasında yenilemesi için gereken ortamı hazırlar.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın visko yataklar kategorisinde yer alan Therapist Visco Yatak'ın bir diğer önemli özelliği de Hijyen Cool kumaşıdır. Yatsan Therapist Yatak'ta kullanılan Hiyjen Cook Kumaş, vücut ısısını dengeleyici ve bakteri oluşumunu önleyici özelliğe sahip hipoalerjenik bir yapıya sahiptir. Yatsan Therapist Yatak, kenar destek süngerleri sayesinde yatak kenarında oturma alışkanlığından vazgeçmeyenler için de idealdir. Tam ortopedik Yatsan Therapist Visco Yatak'ı 7'den 70'e herkes tercih edebilir. Yatsan Therapist Visco nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Therapist Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Therapist Visco Tek Kişilik Yatak 90x190 cm - TL 8.810,00 TL
Yatsan Therapist Visco Tek Kişilik Yatak 90x200 cm - TL 9.020,00 TL
Yatsan Therapist Visco Tek Kişilik Yatak 100x200 cm - TL 9.750,00 TL
Yatsan Therapist Visco Tek Kişilik Yatak 120x200 cm - TL 11.360,00 TL
Yatsan Therapist Visco Çift Kişilik Yatak 140x190 cm - TL 12.610,00 TL
Yatsan Therapist Visco Çift Kişilik Yatak 140x200 cm - TL 12.830,00 TL
Yatsan Therapist Visco Çift Kişilik Yatak 150x200 cm - TL 13.560,00 TL
Yatsan Therapist Visco Çift Kişilik Yatak 160x200 cm - TL 13.920,00 TL
Yatsan Therapist Visco Çift Kişilik Yatak 180x200 cm - TL 15.840,00 TL
Yatsan Therapist Visco Çift Kişilik Yatak 200x200 cm - TL 17.330,00 TL

Yatsan Crown Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan Crown Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Crown Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Yatsan Crown Yatak, çift taraflı konfor pedleri sayesinde ekstra esneklik sunar.

Yatsan Crown Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Bonel Yaylı Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (5/10)
Kullanım : Çift Taraflı Pedli Yatak
Yatak Kumaşı : Hipoalerjenik Kumaş
Sünger : Hyper Soft Sünger
Yatak Yüksekliği : 32 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 5 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x190, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200, 200x200

Yatsan Crown Yatak, çift taraflı konfor pedleriyle ekstra esneklik ve masaj hissi vermesi için tasarlandı. Konforunu Hyper Soft sünger katmanından, dayanıklılığını Multi Spring Yay Sistemi'nden alan Yatsan Crown Yatak, vücut ağırlığını tüm yatak yüzeyine yayarak baskıyı hafifletir, uyku sırasında istem dışı hareketleri azaltır, olası ekrem ağrılarının giderilmesinde etkili olur.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın yaylı yataklar kategorisinde yer alan Crown Yatak'ın bir diğer önemli özelliği de Hipoalerjenik yatak kumaşıdır. Yatsan Crown Yatak'ta kullanılan Hipoalerjenik kumaş, mikroorganizmaların oluşmasını engeller. Ayrıca Cool Touch Teknolojisi sayesinde serin ve rahat hissetmenizi sağlar. Özellikle pedli yatak sevenler ve uyku sırasında terleyen ya da sıcak uyuyan kişiler full ortopedik Yatsan Crown Yatak'ı tercih edebilir. Yatsan Crown nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Crown Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Crown Tek Kişilik Yatak 90x190 cm - TL 8.260,00 TL
Yatsan Crown Tek Kişilik Yatak 90x200 cm - TL 8.410,00 TL
Yatsan Crown Tek Kişilik Yatak 100x200 cm - TL 8.960,00 TL
Yatsan Crown Tek Kişilik Yatak 120x200 cm - TL 10.330,00 TL
Yatsan Crown Çift Kişilik Yatak 140x190 cm - TL 11.650,00 TL
Yatsan Crown Çift Kişilik Yatak 140x200 cm - TL 12.020,00 TL
Yatsan Crown Çift Kişilik Yatak 150x200 cm - TL 12.510,00 TL
Yatsan Crown Çift Kişilik Yatak 160x200 cm - TL 13.460,00 TL
Yatsan Crown Çift Kişilik Yatak 180x200 cm - TL 14.440,00 TL
Yatsan Crown Çift Kişilik Yatak 200x200 cm - TL 16.210,00 TL

Yatsan Whisper Lateks Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan Whisper Lateks Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Whisper Lateks Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Yatsan Whisper Lateks Yatak, ortopedik yapısıyla vücudunuzu doğru ve dengeli biçimde destekler, sizi yeni güne hazırlıyor.

Yatsan Whisper Lateks Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Paket Yaylı Lateks Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (7/10)
Kullanım : Çift Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : Hipoalerjenik Kumaş
Sünger : Lateks Sünger
Yatak Yüksekliği : 28 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 5 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x190, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200, 200x200

Yatsan Whisper Lateks Yatak, benzersiz bir konfor deneyimi sunmak için tasarlandı. Lateks sünger ve paket yay sisteminin mükemmel bir uyumu olan Whisper Lateks Yatak, sizi kesintisiz ve derin uykulara davet ediyor. Lateks süngerin ortopedik yapısı bedeninizi doğru ve dengeli biçimde desteklerken, gözenekli yapısı sayesinde kuru ve serin bir uyku ortamı sağlar. Amazon ormanlarında yetişen kauçuk ağacının özünden üretilen tamamen doğal bir malzeme olan lateks, yumuşak ve elastik formunu uzun yıllar korur, sağlıklı bir uyku ortamı sunar.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın lateks yataklar kategorisinde yer alan Whisper Lateks Yatak'ın diğer önemli özellikleri de deve yünü ve ipek kumaş kullanılmasıdır. Deve yünü ve ipek doğal yapılarının yanı sıra üstün nem yönetimi ile bilinirler. Ayrıca deve yünü, bakteri barındırmaz ve koku yapmaz. Ayrıca 5 Zone Pocket Yay Sistemi, vücudunuzun 5 farklı bölgesine farklı yay sertikleri ile destek sağlayarak, kan akışını düzenler, vücudun istemsiz hareketlerini azaltır. Eğer paket yaylı bir hibrit yatak arıyorsanız, Yatsan Whisper Lateks Yatak sizin için ideal bir seçim olabilir. Yatsan Whisper Lateks nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Whisper Lateks Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Whisper Lateks Tek Kişilik Yatak 90x190 cm - TL 10.540,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Tek Kişilik Yatak 90x200 cm - TL 10.620,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Tek Kişilik Yatak 100x200 cm - TL 11.450,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Tek Kişilik Yatak 120x200 cm - TL 13.250,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Çift Kişilik Yatak 140x190 cm - TL 15.310,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Çift Kişilik Yatak 140x200 cm - TL 15.350,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Çift Kişilik Yatak 150x200 cm - TL 15.990,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Çift Kişilik Yatak 160x200 cm - TL 16.600,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Çift Kişilik Yatak 180x200 cm - TL 19.070,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Çift Kişilik Yatak 200x200 cm - TL 20.840,00 TL

Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak, içeriğindeki doğal malzemeler sayesinde maksimum hava dolaşımı sağlayarak, uyku sırasında sıcaklığı dengeler.

Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Lateks Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (7/10)
Kullanım : Çift Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : -
Sünger : Lateks Sünger
Yatak Yüksekliği : 28 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 5 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x200, 150x200, 160x200, 180x200, 200x200

Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak, doğanın sunduğu konforu evinize taşımak için tasarlandı. Lateks, pamuk ve yün katmanlarından oluşan Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak, sizi doğal, kesintisiz ve derin uykulara davet ediyor. Lateks süngerin ortopedik yapısı bedeninizi doğru ve dengeli biçimde desteklerken, gözenekli yapısı sayesinde kuru ve serin bir uyku ortamı sağlar. Amazon ormanlarında yetişen kauçuk ağacının özünden üretilen tamamen doğal bir malzeme olan lateks, yumuşak ve elastik formunu uzun yıllar korur, sağlıklı bir uyku ortamı sunar.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın lateks yataklar kategorisinde yer alan Whisper Lateks Elite Yatak'ın diğer önemli özellikleri de içeriğinde yün ve pamuk kullanılmasıdır. Yumuşak ve esnek bir yapıya sahip doğal yün, ısıyı dengeleyerek kışın sıcak, yazın serin bir uyku ortamı sağlar. Nefes alabilen yapısıyla son derece sağlıklıdır. Aynı şekilde doğal pamuk da nemi dengeleme özelliğine sahiptir. Vücut ısısını dengeler, terlemeyi azaltır ve uyku kalitenizi arttırır. Eğer yazın terleyen, kışın üşüyen bir yapıya sahipseniz Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak sizin için ideal bir tercih olabilir. Yatsan Whisper Lateks Elite nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Whisper Lateks Elite Tek Kişilik Yatak 90x190 cm - TL 10.260,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Elite Tek Kişilik Yatak 90x200 cm - TL 10.490,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Elite Tek Kişilik Yatak 100x200 cm - TL 11.220,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Elite Tek Kişilik Yatak 120x200 cm - TL 12.720,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Elite Çift Kişilik Yatak 140x200 cm - TL 14.120,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Elite Çift Kişilik Yatak 150x200 cm - TL 14.900,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Elite Çift Kişilik Yatak 160x200 cm - TL 15.440,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Elite Çift Kişilik Yatak 180x200 cm - TL 17.130,00 TL
Yatsan Whisper Lateks Elite Çift Kişilik Yatak 200x200 cm - TL 18.540,00 TL

Yatsan Marine Jel Visco Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan Marine Jel Visco Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Marine Jel Visco Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Vücut ısınız ve ağırlığınıza göre harekete geçen Yatsan Marine Jel Visco Yatak, bedeninizin şeklini alarak, tam destek sağlar.

Yatsan Marine Jel Visco Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Visco Jel Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (5/10)
Kullanım : Tek Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : Çıkarılabilir Kılıf
Sünger : Visko Jel Sünger
Yatak Yüksekliği : 20 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 5 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x190, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200, 200x200

Yatsan Marine Jel Visco Yatak, uykuya dalmanızı kolaylaştırmak ve vücudunuza tam destek vermek için tasarlandı. Yüksek teknoloji ile geliştirilen jel visko sünger, vücut ağırlığına ve ısısına bağlı olarak bedeninizin şeklini alarak, omurganızı yatay konumda en ideal biçimde destekler. Kan akışını dengeleyerek, dolaşım sorunlarını ortadan kaldırır, kesintisiz, ağrısız ve derin bir uyku ortamı sunar. Visko süngerlerden farklı bir yapıya sahip olan jel visko sünger, aşırı ısınmayı engelleyerek, gece boyunca daha serin bir uyku ortamı sağlar.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın visko yataklar kategorisinde yer alan Marine Jel Visco Yatak'ın bir diğer önemli özelliği de çıkarılabilir örme kumaşıdır. Yatsan Marine Jel Visco yatak almak isteyen ancak uyku terlemesi şikayeti olanlar, Marine Jel Visko Yatak'ı tercih edilebilir. Yatsan Marine Jel Visco nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Marine Jel Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Marine Jel Visco Tek Kişilik Yatak 90x190 cm - TL 7.290,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Tek Kişilik Yatak 90x200 cm - TL 7.550,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Tek Kişilik Yatak 100x200 cm - TL 7.990,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Tek Kişilik Yatak 120x200 cm - TL 8.960,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Çift Kişilik Yatak 140x190 cm - TL 9.690,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Çift Kişilik Yatak 140x200 cm - TL 9.880,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Çift Kişilik Yatak 150x200 cm - TL 10.400,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Çift Kişilik Yatak 160x200 cm - TL 10.710,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Çift Kişilik Yatak 180x200 cm - TL 11.920,00 TL
Yatsan Marine Jel Visco Çift Kişilik Yatak 200x200 cm - TL 12.820,00 TL

Yatsan Clover Lateks Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan Clover Lateks Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Clover Lateks Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Yatsan Clover Lateks Yatak, Talalay Latex'ten üretilmiştir. Normal lateks yataklara göre hava geçirgenliği 4 kat arttırılmıştır. Bu sayede uyku sırasında mükemmel bir iklimlendirme sağlar.

Yatsan Clover Lateks Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Lateks Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (5/10)
Kullanım : Çift Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : Hijyen Cool Kumaş
Sünger : Talalay Lateks Sünger, Dunlop Lateks
Yatak Yüksekliği : 24 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 2 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x190, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200, 200x200

Yatsan Clover Lateks Yatak, Talalay Latex ve Dunlop Latex sünger katmanların mükemmel birleşiminden oluşmaktadır. Güney Amerika'da Amazon bölgesine özgü Hevea Brasiliensis ya da genel adıyla Kauçuk Ağacı'nın bitki öz sütündenden üretilir. Doğal lateks süngerler, en az yüzde 95 kauçuk içerir. Dolayısıyla yataklarda kullanılan en doğal sünger katmanı latekstir. 4 kat arttırılmış hava geçirgenliğine sahip Talalay Lateks, uyku sırasında maksimum hava dolaşımı sağlayarak, sıcaklığı dengeler, sağlıklı bir uyku ortamı sunar. Terleme sebebiyle uykunuzun bölünmesini minimum düzeye indirir. Lateks sünger hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıya göz atınız.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın lateks yataklar kategorisinde yer alan Clover Lateks Yatak'ın diğer önemli özellikleri de içeriğinde doğal pamuk ve Hijyen Cool Kumaş kullanılmasıdır. Her iki katmanda terlemeyi azaltarak uyku kalitenizi arttırır. Özellikle alerjik rahatsızlıkları olanlar için önemlidir. Yatsan Clover Lateks Yatak, doğallıktan ve uyku konforundan ödün vermem diyenler için ideal bir tercih olabilir. Yatsan Clover Lateks nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Clover Lateks Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Clover Lateks Tek Kişilik Yatak 90x190 cm - TL 20.570,00 TL
Yatsan Clover Lateks Tek Kişilik Yatak 90x200 cm - TL 21.530,00 TL
Yatsan Clover Lateks Tek Kişilik Yatak 100x200 cm - TL 23.560,00 TL
Yatsan Clover Lateks Tek Kişilik Yatak 120x200 cm - TL 27.880,00 TL
Yatsan Clover Lateks Çift Kişilik Yatak 140x190 cm - TL 30.720,00 TL
Yatsan Clover Lateks Çift Kişilik Yatak 140x200 cm - TL 32.070,00 TL
Yatsan Clover Lateks Çift Kişilik Yatak 150x200 cm - TL 34.250,00 TL
Yatsan Clover Lateks Çift Kişilik Yatak 160x200 cm - TL 35.950,00 TL
Yatsan Clover Lateks Çift Kişilik Yatak 180x200 cm - TL 40.520,00 TL
Yatsan Clover Lateks Çift Kişilik Yatak 200x200 cm - TL 44.720,00 TL

Yatsan Switzerland Original Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Yatsan Switzerland Original Yatak fiyatı ne kadar? Yatsan Switzerland Original Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Dünya otellerinin tercihi Yatsan Switzerland Original Yatak ile 5 yıldızlı otel konforunu evinize taşıyabilirsiniz.

Yatsan Switzerland Original Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Paket Yaylı Yatak
Yatak Sertliği : Orta Sert (9/10)
Kullanım : Çift Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı : -
Sünger : -
Yatak Yüksekliği : 27 cm (±1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi : 5 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x190, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200, 200x200

Yatsan Switzerland Original Yatak, eşsiz ergonomik tasarımıyla daha ilk günden itibaren uyku kalitenizi arttırmak için tasarlanmıştır. Dünya otellerinin tercihi Switzerlant yatak ailesinin önde gelen modeli olan Switzerland Original Yatak, 5 Zone Pocket Yay Sistemi ile vücudunuza mükemmel bir destek sağlar. Uyku sırasında istemsiz dönmeleri nispeten azaltarak, farklı kilo, boy ve uyku pozisyonuna sahip çiftlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmeden kesintisiz uyumalarına imkan verir.

Ayrıca bakınız:

Yatsan'ın yaylı yataklar kategorisinde yer alan Switzerland Original Yatak'ın bir diğer önemli özelliği de çift taraflı kullanıma imkan vermesidir. Yatsan Switzerland Original Yatak, her iki tarafında da aynı konforu sunarak, uzun yıllar formunu kaybetmez. Sert bir forma sahip olan Switzerland Original Yatak, özellikle yaylı yataklardan vazgeçmeyen ve sert yatak hissiyatından hoşlananlar için tercih edilebilir. Yatsan Switzerland Original nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Yatsan Switzerland Original Yatak Fiyatı 2023

Yatak Modeli Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı
Yatsan Switzerland Original Tek Kişilik Yatak 90x190 cm - TL 8.170,00 TL
Yatsan Switzerland Original Tek Kişilik Yatak 90x200 cm - TL 8.300,00 TL
Yatsan Switzerland Original Tek Kişilik Yatak 100x200 cm - TL 8.650,00 TL
Yatsan Switzerland Original Tek Kişilik Yatak 120x200 cm - TL 9.550,00 TL
Yatsan Switzerland Original Çift Kişilik Yatak 140x190 cm - TL 10.150,00 TL
Yatsan Switzerland Original Çift Kişilik Yatak 140x200 cm - TL 10.180,00 TL
Yatsan Switzerland Original Çift Kişilik Yatak 150x200 cm - TL 10.740,00 TL
Yatsan Switzerland Original Çift Kişilik Yatak 160x200 cm - TL 10.810 TL
Yatsan Switzerland Original Çift Kişilik Yatak 180x200 cm - TL 12.260,00 TL
Yatsan Switzerland Original Çift Kişilik Yatak 200x200 cm - TL 13.570,00 TL

En Yakın Yatsan Satış Noktası Nerede?

Yatsan yatak, baza, başlık, ev tekstili ve uyku aksesuarlarını yakından incelemek, hakkında detaylı bilgi almak ve uzman satış temsilcisinden vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Yatsan Mağazası'na gidebilirsiniz. Yatsan Bayileri'ne ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:


Yatsan Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Türkiye'nin en iyi yatak markalarından biri olan Yatsan hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) aşağıdadır:

Yatsan Yatak Garanti Süresi Ne Kadar?

Yatsan yatak modellerinde garanti süresi genel olarak 5 yıldır. Bazı ürünlerde 2 yıl olarak belirtilen garanti, online olarak CRM sistemi üzerinden 5 yıla yükseltilebilir. Baza, başlık ve outlet grubunda ise garanti süresi 2 yıldır. Bu süre içinde Yatsan'dan aldığınız bir üründe problem çıkarsa Yatsan Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yatsan Yatak Teslimat Süresi Ne Kadar?

Yatsan.com internet sitesi üzerinden satın aldığınız ürünler 2-7 iş günü içerisinde kargoya verilir. Belirli illerde teslimat, Yatsan ekipleri tarafından yapılır.

Yatsan 100 Gün Deneme Süresi Nedir? Nasıl Uygulanır?

Yatsan, tüm yatak modellerine evde 100 gün deneme süresi verir. Yatsan markalı modellerde teslim tarihinden itibaren 100 gün içinde %15 kesinti bedeli ile başka bir yatak ile değişim yapılabilir. Yatsan dışındaki diğer markalarda ise 30 gün içerisinde %15 bedel, 30 günden 100 güne kadar olan süre boyunca %25 kesinti bedeli ile değişim yapılabilir.

Yatsan İade Süreci Nasıl İşliyor?

Cayma ve iade talebinizi ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde e-posta ya da yazılı dilekçe ile bildirmeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi için 444 35 99 numaralı Yatsan Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yatsan Hangi İllere Teslimat Yapıyor?

Yatsan resmi web sitesinden aldığınız ürünleri Türkiye'deki tüm illere ücretsiz göndermektedir.

Yatsan Kurulum ve Montaj Yapıyor Mu?

Yatsan'dan aldığınız ürünlerin kurulum ve montajı ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Yatsan Taksit Yapıyor Mu?

Yatsan, kredi kartlarına çeşitli taksit seçenekleri sunmaktadır. Taksit seçenekleri internet sitesinde ve mağazalarda farklılık gösterebilir.

Yatsan'ın Kaç Mağazası Var?

Yatsan'ın Türkiye genelinde 1000'e yakın mağazası var. Size en yakın Yatsan Yatak Mağazası için .

Yatsan Hangi Ülkenin Markası?

Yatsan, Türk markasıdır. Ancak 2016 yılında Kuveytli özel sermaye fonu National Bank of Kuwait (NBK) tarafından satın alınmıştır.

Yatsan Ne Zaman Kuruldu?

Yatsan 1974 yılında kuruldu. Türkiye'yi Amerikan yatak tarzı ve markalarıyla tanıştıran Yatsan, 50'den fazla ülkeye ihracat yaparak, büyümesini sürdürmektedir.

Yatsan'ın Fabrikası Nerede?

Yatsan Yatak Fabrikası İzmir'in Torbalı ilçesindedir. 60 bin metrekare alana sahip Yatsan Yatak Fabrikası'nda yaklaşık 500 kişi çalışmaktadır.

Yatsan Kime Satıldı?

1974 yılında kurulan Yatsan, 2016 yılında Ortadoğu'nun en büyük özel sermaye fonlarından National Bank of Kuwait'e (NBK) satılmıştır.

Ürün bilgileri ve fiyatları, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Ürün fotoğrafları ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar