Bambi Borjen Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Bambi'nin en iyi yataklarından biri olan Borjen Yatak fiyatı ne kadar? Bambi Borjen Yatak'ın teknik özellikleri neler? Bor mucizesini uyku ile buluşturan Bambi Borjen Yatak'ı sizler için detaylı inceledik. İşte Bambi Borjen Yatak incelemesi..

Bambi Borjen yatak fiyatı ne kadar? Bambi Borjen yatakta kampanya var mı? Borjen Yatak kimler için ideal? Bambi Borjen Yatak İncelemesi yatakfiyati.com'da!

Türkiye'nin ndan biri olan koleksiyonunun öne çıkan ürünlerinden biri olan Borjen Yatak, bor mucizesini yatakla buluşturuyor. Türkiye'nin dünya bor rezervinin yüzde 73'üne sahip olmasından yola çıkan Bambi, ilaç ve hijyenik ürünler yapımında da kullanılan bor minerallerini, özel teknolojiler kullanarak Borjen Yatak katmanlarına ekleyerek, ekstra uyku hijyeni sağlıyor.


Rahat ve hijyenik bir yatak, uyku sağlığı için ekstra öneme sahiptir. Konforlu ve temiz bir yatak, günün stresini ve yorgunluğunu atmanıza yardımcı olurken, yeni güne dinç uyanmanızı sağlar. Uyku hijyenini artırmak için özel teknolojilerle bor minerallerini kumaş ve sünger katmanına ekleyen Bambi, Borjen Yatak ile size ve sevdiklerinize hem temiz hem de çok rahat bir uyku deneyimi sunuyor. Bambi Borjen Yatak özellikleri, fiyatı, yorumları hakkında merak ettiklerinizi sizler için derledik. Bambi Borjen Yatak İncelemesi için yazımızı okumaya devam edin.

Bambi Borjen Yatak İncelemesi, Fiyatı ve Yorumları

Uyku hijyeninden ödün vermeyenler için özel tasarlanan Bambi Borjen Yatak fiyatı ne kadar? Borjen Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Bor mucizesi ile daha hijyenik bir uyku ortamı sağlayan Bambi Borjen Yatak, şık ve zarif tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Adını kumaş ve sünger katmanlarının içeriğinde kullanılan bor mineralinden alan Borjen Yatak, Bambi'nin akıllı yatak teknolojisi ürünlerinden biridir. 4000 yıl önce keşfedilen bor madeni, uzay teknolojileri başta olmak üzere, savunma sanayiinden ilaç yapımına kadar birçok farklı sektörde kullanılmaktadır. Dünya rezervinin yüzde 73'ünün Türkiye'de olması sebebiyle bor, adeta milli madenimiz olarak adlandırılmaktadır. Bor madeninin kullanım alanı her geçen gün artarken Bambi Borjen Yatak ile bor mucizesi uyku ile buluştu.

Borjen yatakta kullanılan kumaşa ve Hyper Soft süngere özel teknolojiler kullanılarak eklenen bor minerali hem uyku hijyenini arttırıyor hem de yumuşak dokusu ile ekstra uyku konforu sunuyor. Özellikle antibakteriyal özelliğe sahip bor minerali, yataklarda oluşan baklerilerin yüzde 99 oranında üremesini, mite ve küflerin gelişimini engelliyor. Bambi'nin en iyi yataklarından biri olan Borjen Yatak yorumlarını, teknik özelliklerini ve nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Bambi Borjen Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Uyku hijyeninden ödün vermeyenler için özel tasarlanan Bambi Borjen Yatak fiyatı ne kadar? Borjen Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Titizlikten ve uyku hijyeninden ödün vermeyenler için tasarlanan Bambi Borjen Yatak, yatak süngeri ve kumaşında yer alan bor mineralleri sayesinde tertemiz bir uyku deneyimi sunuyor.

Bambi Borjen Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi : Paket Yaylı Yatak
Yatak Sertliği : Sert (7/10)
Kullanım : Tek Taraflı Pedli Yatak
Yatak Kumaşı : Bor Mineralli Özel Kumaş
Sünger : Bor Mineralli Hyper Soft Sünger
Yatak Yüksekliği : 34 cm
Garanti ve Deneme Süresi : 2 Yıl Garanti
Ölçü Seçenekleri : Tek Kişilik 90x190, 90x200, 100x200, 120x200
Çift Kişilik 140x190, 150x200, 160x200, 180x200, 200x200

Bambi Borjen Yatak, uyku hijyeninden ödün vermeyenler için üretildi. Yatak süngerine ve kumaşına bor mineralleri ekleyerek bir ilke imza atan Bambi Yatak, size ve sevdiklerinize hem temiz hem de çok rahat bir uyku deneyimi sunuyor. Pocket Yay Sistemi'ne sahip Bambi Borjen Yatak, vücut basıncını yatağa eşit dağıtarak, tam destek sağlar, ideal bir uyku konforu sunar.

Ayrıca bakınız:

Özellikle titizlikten ve rahatlıktan ödün vermeyenler için ideal olan Bambi Borjen Yatak, konfor pedi sayesinde güne zinde başlamanıza destek olur. Uyku hijyeni ve konfordan ödün vermem diyorsanız Bambi Borjen yatağı tercih edebilirsiniz. Bambi Borjen nı aşağıda inceleyebilirsiniz.

Bambi Borjen Yatak Fiyatı 2022

Yatak Modeli İndirimli Fiyat
Bambi Borjen Tek Kişilik Yatak 90x190 cm 4.442,26 TL
Bambi Borjen Tek Kişilik Yatak 90x200 cm 4.675,27 TL
Bambi Borjen Tek Kişilik Yatak 100x200 cm 5.190,39 TL
Bambi Borjen Tek Kişilik Yatak 120x200 cm 5.485,50 TL
Bambi Borjen Çift Kişilik Yatak 140x190 cm 6.000,66 TL
Bambi Borjen Çift Kişilik Yatak 140x200 cm 6.332,78 TL
Bambi Borjen Çift Kişilik Yatak 150x200 cm 6.396,76 TL
Bambi Borjen Çift Kişilik Yatak 160x200 cm 6.821,31 TL
Bambi Borjen Çift Kişilik Yatak 180x200 cm 7.639,40 TL
Bambi Borjen Çift Kişilik Yatak 200x200 cm 8.786,15 TL

Bambi Borjen Yatak Katmanları

Bambi Borjen Yatak içeriğinde neler var, hangi konfor katmanlarından oluşuyor? Borjen Yatak incelemesi ve yorumları yatakfiyati.com'da!
Bambi Borjen Yatak Katmanları

Bambi Borjen Yatak içeriğinde kullanılan konfor katmanları aşağıdaki gibidir:

    1. Bor Mineralli Özel Kumaş : Bambi Borjen Yatak kumaşına özel tekniklerle apre edilen bor minerali, mite, toz akarı gibi bakterilerin oluşumunu en aza indirerek, hijyenik bir uyku ortamı sağlarken, yumuşak dokusu ile konforunuzu arttırıyor.
    2. Thermobonding Elyaf : Nemi tahliye ederek, uyku terlemesi sebebiyle oluşan rahatsızlığı azaltır. Ayrıca iyi bir ısı tutucudur.
    3. Bor Mineralli Hyper Soft Süngeri : Yüksek teknoloji kullanılarak içerisine bor mineralleri eklenen Hyper Soft Ekstra Konfor Süngeri, hem temiz hem de rahat bir uyku deneyimi sunuyor.
    4. Hypersoft Sünger : Kuştüyü süngerden daha yumuşak ve esnek bir yapıya sahip olan HyperSoft sünger, vücudunuzun şeklini alarak yumuşak ve kadifemsi bir temas sağlar.
    5. Omurga Destek Süngeri : Yatak içinde kullanılan yüksek dansitedeki sünger ile omurga desteklenmektedir.
    6. Özel Konfor Katmanı : Daha konforlu bir uyku için özel üretilen uyku katmanı sayesinde omurga desteği arttırılır.
    7. Özel Destek Katmanı : Paket yay sistemine daha uzun ömürlü bir kullanım imkanı veren Özel Destek Katmanı, vücut ağırlığınızın yatağa daha dengeli yayılmasını sağlar.
    8. Pocket Yay Sistemi : Bağımsız torbalar içerisine yerleştirilen yay bobinlerinden oluşan paket yay sistemi, bağımsız hareket ederek, omurga şeklinin doğru pozisyonda kalmasını sağlar, tam ortopedik konfor sunar. Ayrıca hareket ve ses yalıtımında ekstra başarılı olan pocket yay sistemi, uyku esnasında çiftlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmesini en aza indirir.

En Yakın Bambi Yatak Mağazası Nerede?

ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak, yatak, baza, başlık ve aksesuarları yakından incelemek ve uzman satış temsilcisi ile vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Bambi Yatak Mağazası'na gidebilirsiniz. Bambi Yatak Satış Noktaları'na ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:


Bambi Yatak Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Türkiye'nin en iyi yatak markalarından biri olan Bambi hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) aşağıdadır:

Bambi Yatak Garanti Süresi Ne Kadar?

Bambi yatak, baza, başlık ve uyku aksesuarı vb. tüm ürünlerine 2 yıl garanti veriyor. Bu süre içinde Bambi'den aldığınız bir üründe problem çıkarsa Bambi Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bambi Yatak Teslimat Süresi Ne Kadar?

Bambi Yatak, sipariş verilen ürün ya da ürünleri 5 ila 30 gün arasında teslim etmektedir.

Bambi Yatak İade Süreci Nasıl İşliyor?

Cayma ve iade talebinizi 0 850 808 40 35 numaralı Bambi Yatak Çağrı Merkezi'ni arayarak bildirebilirsiniz.

Bambi Yatak Hangi İllere Teslimat Yapıyor?

Bambi Yatak resmi web sitesinden aldığınız ürünleri Türkiye'deki tüm illere ücretsiz göndermektedir.

Bambi Yatak Kurulum ve Montaj Yapıyor Mu?

Bambi Yatak'tan aldığınız ürünlerin kurulum ve montajı ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Bambi Yatak Taksit Yapıyor Mu?

Bambi Yatak, kredi kartlarına peşin fiyatına 12 aya varan taskit imkanı sunmaktadır. Taksit seçenekleri internet sitesinde ve mağazalarda farklılık gösterebilir.

Bambi Yatak'ın Kaç Mağazası Var?

Bambi Yatak'ın Türkiye genelinde 700'e yakın mağazası var. Size en yakın Bambi Yatak Mağazası için .

Bambi Yatak Hangi Ülkenin Markası?

Bambi Yatak, Türk markasıdır.

Bambi Yatak Ne Zaman Kuruldu?

Bambi markası, 1997 yılında kuruldu. Özellikle 2017 yılından itibaren marka yatak grubu ürünleri ile ön plana çıkmaya başladı. Bambi'nin günümüze uzanan yolculuğu 1965 yılında Çetmen Koltuk ismiyle başlamıştır.

Bambi Yatak'ın Fabrikası Nerede?

Bambi Yatak Fabrikası İzmir'in Torbalı ilçesindedir. 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bambi Yatak Fabrikası'nda yaklaşık 1000 kişi çalışmaktadır. Fabrikada günde 1500 adet yatak, 900 adet baza üretilmektedir.

Borjen Yatak Ne Demek? Borjen Nedir?

Borjen kelimesinin Türkçe karşılığı yoktur. Bambi, yatak kumaşında ve sünger katmanlarında bor mineralleri kullanılan yatağına Borjen Yatak adını vermiştir. Uzay teknolojilerinden sağlık sektörüne kadar birçok alanda kullanılan bor minerallerinin mite, küf, toz akarı gibi bakterilerin oluşumunu engellediği ve yavaşlattığı için astım, bronşit ve alerjik rahatsızlığı olan kişiler için hijyenik bir uyku ortamı sağladığı tespit edilmiştir.

Ürün bilgileri ve fiyatları, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. YatakFiyati.com burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Ürün fotoğrafları ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle e geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar